Zažite čarovné Vianoce s pokladmi z Tokaja

Zažite čarovné Vianoce s pokladmi z Tokaja

27.11.2015 22:11 Novinky,

Oslávte svoje Vianoce s jedinečnými vínami z Tokaja. 3 putňový Tokajský výber alebo Furmint cibébový výber vinárstva J&J Ostrožovič, sú poklady, ktoré tie vaše sviatky urobia ešte krajšími.

vína z vinárstva J&J Ostrožovič nakúpite vo Víno & Deli IN MEDIO | Hradská 78/B, Bratislava | tel: 02 45523547 | info@obchodsvinom.sk | www.vinopredaj.sk

Tokajský výber 3 putňový, prírodne sladké víno je pripravené z odrôd Muškát Žltý, Furmint a Lipovina. Je to víno vysokej kvality s tokajským charakterom. Extraktívne, príjemné, sladké. Vyzrievalo v sudoch v klasickej tokajskej pivnici.

Furmint, cibébový výber, exkluzívna limitovaná séria, Obľúbená odroda tokajského regiónu, ktorá predstavuje všetko čo táto unikátna vinárska oblasť ponúka.

Vzácny poklad iskrivo zlatej farby sme vyrobili z ručne zberaného hrozna dopestovaného vo vlastných vinohradoch. Vábivá vôňa prezretých bobúľ prináša dary rajskej záhrady vinohradníckeho honu Makovisko s exotickým nádychom agátového medu, šťavnatého manga, ananásu rozsypaných v našej tokajskej zemi, z ktorej pramení pravá podstata miesta zrodu tohto výnimočného ročníka.

Úctyhodný podiel cibéb vniesol do života vína stopy botrytídy, ktoré v objatí s výrazným obsahom minerálov i harmóniou hroznového cukru a prírodných kyselín zanechávajú v dlhej dochuti nostalgické spomienky k ťažkým ale radostným začiatkom, kedy sa rodila značka Ostrožovič. Jeho potenciál zrenia je dlhší ako výročie založenia našej spoločnosti.

Tokajské zlato v podaní päťputňového výberu sme okorenili modernou reduktívnou metódou spracovania, čím sa nám podarilo dosiahnúť expresiu tých najkrajších vlastností, ktoré si ctíme na najstaršej domácej značke Tokaj. Hrozno bolo oberané 31.10.2013 pri cukornatosti 28°NM.