Za vínom do Šenkvíc 2015

Za vínom do Šenkvíc 2015

06.05.2015 17:18 Novinky,

Všetci milovníci vína sú srdečne pozvaní do najväčšej malokarpatskej obce Šenkvice na 4. ročník podujatia za vínom do Šenkvíc, ktoré sa uskutoční 6. júna od 12:00 do 21:00.

www.vinopredaj.sk | Vinotéka IN MEDIO Bratislava, Hradská 78/B, tel:02 4552 3547, info@obchodsvinom.sk

Návštevníkom sa ponúka jedinečná možnosť ochutnať vína z 34 vinárstiev na 19 miestach v rámci Šenkvíc. Navštíviť budete môcť aj pivnice, ktoré nie sú bežne pre verejnosť otvorené.

Špeciálnym prekvapením bude otvorenie Náučného vinohradníckeho chodníka, kde je vysadených 30 odrôd viniča. Nachádza sa za bývalým Obecným úradom v Šenkviciach. Na námestí G. Kolinoviča sa bude počas celého podujatia konať súťaž vo varení guláša Ockov kotlík. Súčasťou programu je aj pečenie býka, súťaže vo válaní sudov, ťahaní heverom, lukostreľba, či koncert country skupiny Samorast.

Zavítajte aj do vinárstva KARPATSKÁ PERLA, kde sa môžete tešiť na ochutnávku vín, kulinárske špeciality, prehliadky pivníc, alebo posedenie na letnej terase. Bodku na záver Vám poskytne výhľad z 21 - metrovovej rozhľadne, odkiaľ sa môžete pokochať krásou Šenkvíc a Malokarpatskej vinohradníckej oblasti. Vstupenky v hodnote 20 € sú k dispozícii prostredníctvom siete Ticketportal. Vstupenka zahŕňa 10 € na nákup vína. Počas akcie bude možné využiť bezplatnú kyvadlovú dopravu.

zdroj: Karpatská perla