Novozélandské vinárstvo VILLA MARIA ESTATE získalo prestížne ocenenie od Drinks International

Novozélandské vinárstvo VILLA MARIA ESTATE získalo prestížne ocenenie od Drinks International

06.03.2015 22:38 Novinky,

Vinárstvo VILLA MARIA Estate z Nového Zélanadu získalo ocenenie štvrtá najznámejšia značka vína na svete, ktorú udeľuje Drinks International. Sir George Fistonich povedal ...  "Ak ste číslom jedna na Novom Zélande a získate štvrté miesto na svete je skutočne fenomenálne, a to najmä s ohľadom na to že umiestnenie získate medzi viac ako 100.000 vinárstvami na celom svete.

www.obchodsvinom.sk | Hradská 78/B 821 07 Bratislava | tel: 02 4552 3547 | info@obchodsvinom.sk

Je to tak úžasné uznanie pre Villa Maria, rovnako ako pre Nový Zéland. Nový Zéland je veľmi mladá vinárska krajina na to aby ste dosiahli štvrté miesto v tak prestížnej súťaži so svetovými lídrami ako je Torres, Château d'Yquem a Château Margaux. Je to obrovský zdroj hrdosti. Sme neuveriteľne pyšný. "

http://www.vinopredaj.sk/villa-maria-estate

viac informácií :
zdroj: Villa Maria Estate

English  - Anglicky

We have been awarded fourth most admired wine brand in the world by Drinks International. Here is what Sir George Fistonich had to say...

“To be number one in New Zealand and fourth in the world is truly phenomenal, especially considering there is estimated to be over 100,000 wineries globally. It’s such amazing recognition for Villa Maria as well as New Zealand. New Zealand is a very young wine producing country so to achieve fourth place, in such a prestigious competition, with old world leaders such as Torres, Château d'Yquem and Château Margaux is a huge source of pride. I’m incredibly proud.”

more info: http://shrd.by/BNByow
source: Villa Maria Estate