Hľadáte pekný darček? Vyberte si karafy Rona s nadčasovým dizajnom.

Hľadáte pekný darček? Vyberte si karafy Rona s nadčasovým dizajnom.

30.05.2019 21:26 Novinky,

Hľadáte krásny darček. Vyberte si u nás karafy Rona s nadčasovým dizajnom. 

Vyrobené sú z číreho skla, ručne slovenskými sklármi. 

Skláreň RONA v Lednických Rovniach patrí medzi významných svetových výrobcov vysoko kvalitného nápojového skla, stolovacích doplnkov a dekoračných predmetov zo skla. V štandardnom výrobnom sortimente je taktiež profesionálne zostavený program pre gastronómiu a hotely (HoReCa).

Viac ako storočná tradícia vo výrobe skla so silnou exportnou orientáciou, vysoko kvalifikovaný personál a produkcia spojená s využitím najmodernejších technológií sa odráža v zaujímavej a širokej ponuke produktov. Skláreň zároveň disponuje veľkou ponukou dekoračných techník. Toto zázemie umožňuje veľmi pružnú reakciu na zmeny módnych trendov a potrieb trhu. Vysoký dôraz je kladený na kvalitu, dizajn a servis zákazníkom. Za hlavné silné stránky sklárne možno považovať pestrosť sortimentu, kvalitu, pružnosť a individuálny prístup k zákazníkom.

Medzi najvýznamnejších partnerov sklárne patria značky ako Rosenthal, Leonardo, Moser, Royal Doulton, Crate&Barrel, ale i mnohé ďalšie. Vďaka svojej technologickej vyspelosti a vysokej úrovni produktov si skláreň postupne vybudovala postavenie celosvetového lídra v oblasti dodávok nápojového skla. 

#karafa #carafe #decanter #navino #obchodsvinom #obchod #eshop#obchodsosklom #sklo #glass #glassware #glassshop #handmade#vyrobenenaslovensku #madeinslovakia #slovenskyvyrobok#vyrobenerucne #napojovesklo #inmedio #in_medio #darček #darceky #dar#gift #giftshop #krasnydarcek #krasnydar #predajskla #rucnavyroba #rona